Зграда 8, стан 8

Се продава

8630

Недвижнина ИД

47 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8630
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 8
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 47 m2

Контакт

Зграда 6, стан 6

Се продава

Зграда 6, стан 17

Се продава

Зграда 7, стан 17

Се продава

Зграда 8, стан 24

Се продава

Compare