Услуги

Што правиме?

Од идеја до реализација

Кога правилно ќе се интегрира вистинската идеја со вистинските луѓе и современиот технолошки арсенал, тогаш не постои невозможна мисија. Врз основа на овие принципи, Жикол поседува голем број на диверзифицирана опрема која овозможува широк избор за нашите клиенти.

Детали за услугата Со цел да обезбедиме поголема слобода во реализацијата на идејата на

Проектирање

Детали за услугата Секој производ од Жикол е уникатно изработен со цел да се

ПВЦ и алумин. столарија

Детали за услугата Бетонската база 1 – МЕКА МБ60 се наоѓа во индустриската зона

Бетон и бетонски елементи

Повеќе детали Асфалтната база Марини 95 се наоѓа во местноста Татарли Чука, близу Валандово.

Асфалт

Детали за услугата ЖИКОЛ поседува сопствен каменолом кој се наоѓа помеѓу селата Рич и

Каменолом и сепарација

ДЕТАЛИ ЗА УСЛУГАТА Следејќи ги современите архитектонски текови, но истовремено негувајќи ги и националните

Изведување нискоградба

Детали за услугата Следејќи ги современите архитектонски текови, но истовремено негувајќи ги и националните

Изведување високоградба

Детали за услугата Хоризонтално бушење на премини под асфалтни коловози Бушење на цевасти бунари Ископ на

Останати услуги

Од идеја до реализација

Ние ги следиме сите аспекти во градењето на комплетната слика на урбаното живеење. Кога правилно ќе се интегрира вистинската идеја со вистинските луѓе и современиот технолошки арсенал, тогаш не постои невозможна мисија.