Зграда 6, стан 1

Продаден

8529

Недвижнина ИД

71 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Кавадарци
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8529
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 1
  • Статус Продаден
  • Соби 4
  • Големина 71 m2

Контакт

Зграда 8, стан 1

Продаден

Зграда 7, стан 13

Продаден

Зграда 6, стан 6

Продаден

Зграда 7, стан 11

Продаден

Compare