Зграда 7, стан 13

Продаден

8592

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8592
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 13
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 51 m2

Контакт

Зграда 7, стан 2

Продаден

Зграда 8, стан 15

Продаден

Зграда 8, стан 4

Продаден

Зграда 6, стан 1

Продаден

Compare