Почетна

architectural-design-architecture-buildings-534174
Гаранција за висок квалитет
Градењето е наш
животен бизнис
architect-architecture-build-1109541
Архитектура и градежништво
Успехот е проекција
на добрата идеја
abstract-architecture-black-and-white-262367
Искуство и традиција
Градиме сигурност
и квалитет

Продажба на Станови

Кога правилно ќе се интегрира вистинската идеја со вистинските луѓе и современиот технолошки арсенал, тогаш не постои невозможна мисија. Врз основа на овие принципи, Жикол поседува голем број на диверзифицирана опрема која овозможува широк избор за нашите клиенти.

За ЖИКОЛ

Градежници пред сè!

Ние сме градежници пред сè и тоа нè прави различни од другите!

ЖИКОЛ квалитетот и сигурноста ги гради врз темелите на традицијата, со визија предводена од иновацијата. Така создаваме ДОМ - каде среќните моменти се секојдневие.

Ние ги почитуваме правилата на пазарот, уметноста на создавањето и предноста на самоувереноста базирана на знаењето. Нашите вработени се дел од семејството, клиентите се нашиот водечки мотив, а општествената одговорност е примарниот принцип во нашата работа.

Од 1987 година ЖИКОЛ е ЛИДЕР во градежната индустрија и континуирано успешно ја гради својата мисија.

Како водечка компанија во својот сектор со целосно приватен капитал, ЖИКОЛ го обезбдедува комплетниот опсег на услуги во областа на градежништвото и пазарот на недвижнини.

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
ВРАБОТЕНИ
КИЛОМЕТРИ АСФАЛТ
Што работиме ние?

НАШИТЕ УСЛУГИ

Ние вршиме секаков тип на градење и сме секогаш заинтересирани за било каков проект. 

Проектирање
Успехот е проекција на добрата идеја.
Повеќе детали
ПВЦ и алумин. столарија
Квалитетот што го нудиме е спој на комплетно автоматизираната производна линија поткрепена со вештините и знаењата на нашите професионалци.
Повеќе детали
Бетон и бетонски елементи
Производство на сите типови на бетон и бетонски елементи како рабници, столбови, оградни бетонски ѕидови, бетонски цевки.
Повеќе детали
Асфалт
Градиме сигурност и квалитет врз темелите на искуството и традицијата.
Повеќе детали
Каменолом и сепарација
Најсовремена опрема, како гаранција за врвно производство со исклучителен квалитет.
Повеќе детали
Изведување нискоградба
Инвестираме во квалитет, градиме сигурност.
Повеќе детали
Изведување високоградба
Нашата цел е да обезбедиме богата перспектива на решенија. Иновативноста создава широки хоризонти.
Повеќе детали
Останати услуги
Жикол е компанија која нуди широк опсег на дополнителни услуги се со цел професионално и навремено да се извршат доверените обврски.
Повеќе детали
Најнови Проекти
Вистински луѓе на вистински позиции

Висококвалификувани професионалци со долгогодишно искуство во својот сектор, ја гарантираат сигурноста и го потврдуваат квалитетот на нашата работа.

Можност за соработка

Заинтересирани сте за соработка со ЖИКОЛ?

КАРИЕРА

Работни места

УСЛУГИ

Што нудиме?

ПОНУДА

Побарај понуда

КОНТАКТ

Стапи во контакт