Зграда 8, стан 9

Продаден

8632

Недвижнина ИД

56 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8632
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 9
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 56 m2

Контакт

Зграда 6, стан 10

Продаден

Зграда 7, стан 8

Продаден

Зграда 6, стан 9

Продаден

Зграда 8, стан 3

Продаден

Compare