Зграда 7, стан 6

Продаден

8574

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8574
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 6
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 60 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Compare