Зграда 8, стан 3

Продаден

8620

Недвижнина ИД

44 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8620
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 3
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 44 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Зграда 6, стан 7

Продаден

Зграда 8, стан 7

Продаден

Зграда 8, стан 18

Продаден

Зграда 7, стан 8

Продаден

Compare