Зграда 7, стан 14

Продаден

8594

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8594
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 14
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 60 m2

Контакт

Зграда 7, стан 8

Продаден

Зграда 8, стан 19

Продаден

Зграда 7, стан 22

Продаден

Зграда 7, стан 5

Продаден

Compare