Зграда 7, стан 1

Продаден

8564

Недвижнина ИД

39 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8564
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 1
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 39 m2

Контакт

Зграда 7, стан 3

Продаден

Зграда 7, стан 15

Продаден

Зграда 7, стан 2

Продаден

Зграда 7, стан 22

Продаден

Compare