Зграда 8, стан 15

Продаден

8644

Недвижнина ИД

55 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8644
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 15
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 55 m2

Контакт

Зграда 7, стан 6

Продаден

Зграда 8, стан 1

Продаден

Зграда 8, стан 10

Продаден

Зграда 7, стан 5

Продаден

Compare