Зграда 8, стан 22

Продаден

8658

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8658
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 22
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 65 m2

Контакт

Зграда 7, стан 7

Продаден

Зграда 6, стан 3

Продаден

Зграда 7, стан 13

Продаден

Зграда 8, стан 9

Продаден

Compare