Зграда 6, стан 8

Продаден

8544

Недвижнина ИД

43 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8544
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 8
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 43 m2

Контакт

Compare