Зграда 7, стан 3

Продаден

8568

Недвижнина ИД

48 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8568
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 3
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 48 m2

Контакт

Зграда 6, стан 3

Продаден

Зграда 6, стан 1

Продаден

Зграда 7, стан 2

Продаден

Зграда 6, стан 6

Продаден

Compare