Зграда 8, стан 17

Продаден

8648

Недвижнина ИД

56 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8648
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 17
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 56 m2

Контакт

Зграда 6, стан 4

Продаден

Зграда 7, стан 18

Продаден

Зграда 7, стан 19

Продаден

Зграда 7, стан 2

Продаден

Compare