Зграда 8, стан 1

Продаден

8616

Недвижнина ИД

34 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8616
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 1
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 34 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Compare