Зграда 8, стан 21

Продаден

8656

Недвижнина ИД

56 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8656
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 21
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 56 m2

Контакт

Зграда 6, стан 3

Продаден

Зграда 6, стан 5

Продаден

Зграда 6, стан 10

Продаден

Зграда 7, стан 15

Продаден

Compare