Зграда 7, стан 16

Продаден

8598

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8598
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 16
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 51 m2

Контакт

Compare