Зграда 6, стан 10

Продаден

8548

Недвижнина ИД

57 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8548
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 10
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 57 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Compare