Зграда 8, стан 19

Продаден

8652

Недвижнина ИД

55 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8652
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 19
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 55 m2

Контакт

Зграда 7, стан 13

Продаден

Зграда 8, стан 1

Продаден

Зграда 6, стан 1

Продаден

Зграда 8, стан 7

Продаден

Compare