Зграда 7, стан 9

Продаден

8582

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8582
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 9
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 51 m2

Контакт

Зграда 6, стан 4

Продаден

Зграда 7, стан 16

Продаден

Зграда 8, стан 19

Продаден

Зграда 8, стан 8

Продаден

Compare