Зграда 8, стан 18

Продаден

8650

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8650
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 18
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 65 m2

Контакт

Зграда 8, стан 6

Продаден

Зграда 8, стан 15

Продаден

Зграда 8, стан 17

Продаден

Зграда 8, стан 4

Продаден

Compare