Зграда 6, стан 2

Продаден

8531

Недвижнина ИД

35 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8531
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 2
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 35 m2

Контакт

Зграда 6, стан 3

Продаден

Зграда 7, стан 2

Продаден

Зграда 8, стан 21

Продаден

Зграда 6, стан 7

Продаден

Compare