Зграда 8, стан 11

Продаден

8636

Недвижнина ИД

55 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8636
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 11
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 55 m2

Контакт

Зграда 8, стан 22

Продаден

Зграда 7, стан 10

Продаден

Зграда 7, стан 1

Продаден

Зграда 8, стан 10

Продаден

Compare