Зграда 7, стан 22

Продаден

8614

Недвижнина ИД

82 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8614
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 22
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 82 m2

Контакт

Зграда 7, стан 10

Продаден

Зграда 6, стан 1

Продаден

Зграда 7, стан 13

Продаден

Зграда 8, стан 3

Продаден

Compare