Зграда 7, стан 15

Продаден

8596

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8596
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 15
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 60 m2

Контакт

Зграда 7, стан 7

Продаден

Зграда 8, стан 19

Продаден

Зграда 7, стан 5

Продаден

Зграда 8, стан 17

Продаден

Compare