Зграда 8, стан 5

Продаден

8624

Недвижнина ИД

56 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8624
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 5
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 56 m2

Контакт

Зграда 7, стан 18

Продаден

Зграда 7, стан 1

Продаден

Зграда 8, стан 9

Продаден

Зграда 6, стан 5

Продаден

Compare