Зграда 8, стан 14

Продаден

8642

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8642
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 14
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 65 m2

Контакт

Зграда 8, стан 8

Продаден

Зграда 8, стан 7

Продаден

Зграда 7, стан 2

Продаден

Зграда 8, стан 22

Продаден

Compare