Зграда 7, стан 10

Продаден

8584

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8584
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 10
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 60 m2

Контакт

Зграда 6, стан 9

Продаден

Зграда 8, стан 21

Продаден

Зграда 8, стан 3

Продаден

Зграда 6, стан 4

Продаден

Compare