Зграда 8, стан 6

Продаден

8626

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8626
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 6
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 65 m2

Контакт

Зграда 8, стан 5

Продаден

Зграда 8, стан 1

Продаден

Зграда 6, стан 6

Продаден

Зграда 8, стан 13

Продаден

Compare