Зграда 8, стан 13

Продаден

8640

Недвижнина ИД

56 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8640
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 13
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 56 m2

Контакт

Зграда 7, стан 4

Продаден

Зграда 8, стан 21

Продаден

Зграда 8, стан 17

Продаден

Зграда 6, стан 5

Продаден

Compare