Зграда 6, стан 5

Продаден

8538

Недвижнина ИД

43 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8538
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 5
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 43 m2

Контакт

Compare