Зграда 8, стан 12

Се продава

8638

Недвижнина ИД

47 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8638
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 12
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 47 m2

Контакт

Зграда 7, стан 17

Се продава

Зграда 7, стан 20

Се продава

Зграда 8, стан 24

Се продава

Зграда 8, стан 20

Се продава

Compare