Зграда 6, стан 16

Се продава

8560

Недвижнина ИД

56 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8560
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 16
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 56 m2

Контакт

Зграда 7, стан 23

Се продава

Зграда 8, стан 2

Се продава

Зграда 6, стан 12

Се продава

Зграда 8, стан 24

Се продава

Compare