Зграда 8, стан 20

Се продава

8654

Недвижнина ИД

47 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8654
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 20
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 47 m2

Контакт

Зграда 8, стан 12

Се продава

Зграда 6, стан 17

Се продава

Зграда 6, стан 16

Се продава

Зграда 8, стан 2

Се продава

Compare