Зграда 7, стан 20

Се продава

8606

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8606
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 20
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 51 m2

Контакт

Зграда 7, стан 12

Се продава

Зграда 7, стан 23

Се продава

Зграда 6, стан 15

Се продава

Зграда 6, стан 16

Се продава

Compare