Зграда 7, стан 17

Се продава

8600

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8600
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 17
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 51 m2

Контакт

Зграда 8, стан 12

Се продава

Зграда 7, стан 12

Се продава

Зграда 6, стан 15

Се продава

Зграда 8, стан 24

Се продава

Compare