Зграда 7, стан 11

Продаден

8588

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8588
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 11
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 60 m2

Контакт

Зграда 7, стан 7

Продаден

Зграда 6, стан 3

Продаден

Зграда 8, стан 18

Продаден

Зграда 7, стан 3

Продаден

Compare