Зграда 6, стан 9

Продаден

8546

Недвижнина ИД

54 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8546
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 9
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 54 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Зграда 7, стан 19

Продаден

Зграда 7, стан 13

Продаден

Зграда 7, стан 1

Продаден

Зграда 8, стан 7

Продаден

Compare