Зграда 8, стан 10

Продаден

8634

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8634
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 10
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 65 m2

Контакт

Зграда 6, стан 8

Продаден

Зграда 8, стан 5

Продаден

Зграда 8, стан 13

Продаден

Зграда 7, стан 5

Продаден

Compare