Зграда 7, стан 18

Се продава

8602

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8602
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 18
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Големина 60 m2

Контакт

Зграда 7, стан 8

Се продава

Зграда 8, стан 24

Се продава

Зграда 7, стан 21

Се продава

Зграда 7, стан 16

Се продава

Compare