Зграда 6, стан 3

Продаден

8534

Недвижнина ИД

54 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8534
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 3
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 54 m2

Контакт

Зграда 6, стан 6

Продаден

Зграда 8, стан 3

Продаден

Зграда 8, стан 21

Продаден

Зграда 8, стан 18

Продаден

Compare