Зграда 8, стан 7

Продаден

8628

Недвижнина ИД

55 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8628
  • Тип Зграда 8, Кавадарци, Стан 7
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 55 m2

Контакт

Зграда 8, стан 18

Продаден

Зграда 8, стан 1

Продаден

Зграда 7, стан 4

Продаден

Зграда 7, стан 10

Продаден

Compare