Зграда 7, стан 8

Се продава

8578

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8578
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 8
  • Статус Се продава
  • Соби 2
  • Големина 51 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Зграда 7, стан 23

Се продава

Зграда 8, стан 2

Се продава

Зграда 7, стан 21

Се продава

Зграда 6, стан 6

Се продава

Compare