Зграда 6, стан 4

Продаден

8536

Недвижнина ИД

57 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8536
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 4
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 57 m2

Контакт

Зграда 8, стан 8

Продаден

Зграда 8, стан 5

Продаден

Зграда 6, стан 3

Продаден

Зграда 8, стан 4

Продаден

Compare