Зграда 6, стан 14

Продаден

8556

Недвижнина ИД

43 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8556
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 14
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 43 m2

Контакт

Compare