Зграда 7, стан 9

Резервиран

8582

Недвижнина ИД

51 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8582
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 9
  • Статус Резервиран
  • Соби 2
  • Големина 51 m2

Контакт

Зграда 7, стан 12

Резервиран

Зграда 8, стан 23

Резервиран

Зграда 8, стан 16

Резервиран

Compare