Зграда 7, стан 7

Продаден

8576

Недвижнина ИД

60 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8576
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 7
  • Статус Продаден
  • Соби 3
  • Големина 60 m2
  • Гаража големина 12 m2

Контакт

Зграда 8, стан 21

Продаден

Зграда 8, стан 11

Продаден

Зграда 7, стан 2

Продаден

Зграда 8, стан 5

Продаден

Compare