Зграда 7, стан 4

Продаден

8570

Недвижнина ИД

39 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8570
  • Тип Зграда 7, Кавадарци, Стан 4
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 39 m2

Контакт

Зграда 6, стан 7

Продаден

Зграда 6, стан 3

Продаден

Зграда 8, стан 10

Продаден

Зграда 8, стан 3

Продаден

Compare