Зграда 6, стан 11

Продаден

8550

Недвижнина ИД

43 m2

Големина

Адреса

  • Држава: Македонија
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 8550
  • Тип Зграда 6, Кавадарци, Стан 11
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Големина 43 m2

Контакт

Зграда 7, стан 22

Продаден

Зграда 8, стан 19

Продаден

Зграда 6, стан 4

Продаден

Зграда 8, стан 18

Продаден

Compare